kommunikationen och lite uppdateringar.

Nu håller jag på att kolla på lite kommunikations alternativ, i form av "komradio" i uhf/vhf bandet samt 27mhz bandet så man kan bli nådd. Sprang över en sida som säljer massa av olika "prylar" http://www.409shop.com/ värd en titt;) Samt så blir det en helt vanlig mobil. Det skulle bli väldigt trevligt om man vart tilldelad rakel systemet, då den aktuella orten enbart har deltids brandförsvar och knappt någon ambulans närvaro och närmaste större stad finns CA 20 KM ifrån, och mellan 10-15 min körtid.

 

Kan tillägga att jag håller på att titta ut lite bagage inredning så att allt får plats. Mitt mål är att försöka övertyga myndigheterna att få typa om fordonet till den den här, Fordon för särskilda ändamål. Kod: SG 95, det gamla kodningen är T17C, Kod 99 är ej tillämpar för att detta är ambulans och "inrättat uteslutande för transport av sjuka och skadade." Och det är inte fordonet som är tänkt för uppdraget, och då är kod 95 mer lämpad som kodning. 

 

"Vi" har en väldig god relation till räddningstjänsten, varför skriver jag VI det är för att org papprena är nu inskickade och nu är det bara och vänta:) mer info kommer angående detta. Men kan säga så här långt att detta gäller en förening i Östergötland som "bas", så jag kommer ingå i denna organisation inom sjukvård, helst som sjukvårds ansvarig, jag har i runda slängar runt 240 timmar sjukvårds utbildningar exakt antal timmar vet jag dock inte efter 12 år inom olika frivillig sjukvård´s grupper.

27 apr 2013

Välkommen

Välkommen till www.hlr.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

 

Gör din egen gratis hemsida

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)