Antal besökare på annonsen.

 

 

Jag har lagt ut ett 20 tal annonser i reklam syfte i olika län, och sammanlagt i snitt 1000-1500 per annons som har läst förhoppningsvis annonsen, så det bör vara runt 15,000- 20,000 personer som tittat på anonnsen.

Om endast 500 personer väljer att löpande skänka 50 till 100 kr så kommer jag kunna vara aktiv om några månader, och 50 kr eller 100 kr är inte så mycket för dom flesta som jobbar att kunna skänka, när det skänks 2 % av Sveriges BNP till utlandet vid diverse tv galor, så det finns krafter att kunna iallafall skänka 0,02 % av landets BMP till våran organisation/förening, för bättre och säkrare samhälle, och pengarna går till något viktigt, att rädda liv och ett förebyggande arbete mot olyckor och öka medvetenheten om hjärtstopp. 

 

Om 1000 personer skänker löpande 50 kr vardera eller mer så skulle man kunna ge väldigt många gratis utbildningar i HLR som normalt kostar från 200-300 kr per person. Jag vet att det finns väldigt många i landet som vill lära sig HLR men som inte har råd för att det kostar för mycket. Men om alla hjälps åt så kommer alla kunna lära sig HLR helt gratis. OCH jag skulle kunna skänka hjärtstartare till olika föreningar/organisationer, som annars kostar ca 10000 kr EX moms. Och att 2219 projektet kommer vara igång inom 2 månader.

 

PS du går inte på HLR utbildningen för din egna skull utan du går den för din familj/bekanta/arbets kompisarna, ja listan kan göras lång. MEN tänk på en sak, nästa gång är det kanske DU som behöver HLR.

23 maj 2013

Välkommen

Välkommen till www.hlr.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

 

Gör din egen gratis hemsida

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)